Hus og have, før og efter

FØR:

Panorama view fra haven mod huset i april 2005. Billedet er fra EDC's salgsannonce, og altså fra før vi overtog huset.

EFTER:

Panorama view fra haven mod huset her i september 2006. Vi har fået fjernet søen midt i billedet, og tyndet lidt ud i buske og træer.

LANGT EFTER:

View fra haven mod huset her i juli 2009. Græsset er pænt igen, og vi har fået en flagstang.


FØR:

Panorama view af garage og husfacade - april 2005. Billedet er fra EDC's salgsannonce, og altså fra før vi overtog huset.

EFTER:

Samme sted, blot i september 2006. Vi har ryddet alt hvad der hedder bambus og anden bevoksning som dækkede for hus og garage. Det store grantræ som ses på ovenstående billede er også blevet fældet.

LANGT EFTER:

Næsten samme sted, blot i juli 2009. Der er kommet et stort cykelskur til, og et lille bed hvor der før var store bambus. Tagrenderne er også blevet fritlagt.

FØR:

Husets nordside set ude fra stien af. Billedet er fra EDC's salgsannonce, dvs. april 2005.

EFTER:

Huset ses lidt bedre nu, og en anden fordel er at tagrende og tag nu ikke længere fyldes af blade. Alle buske og træer er enten ryddet helt væk eller i hvert fald beskåret kraftigt. Vi er her i september 2006.

FØR:

Husets nordside set fra garagen af. Billedet er taget lige efter vores overtagelse - medio december 2005. Det ses altså ikke så godt hvor tilgroet forhaven egentlig er, men i løbet af foråret blev det meget slemt.

EFTER:

Alt hvad der groede op i taget er fjernet og hele forhaven er lavet om fra regnskovslignende forhold til et pænt bed. Vi er her i september 2006.

FØR:

Husets nordside set fra den anden side af. Billedet er taget lige efter vores overtagelse - medio december 2005. Her er det lidt mere tydeligt hvor tilgroet forhaven egentlig var.

EFTER:

Alle større træer er fældet eller kraftigt beskåret. Vi er her i september 2006.

LANGT EFTER:

Vi er her i juli 2009, og vi har fået lagt flis hvor der før var bart. Vi blev overrendt af ukrudt. Vi har også fået en 700 liter regntønde. Siden vi fik den har vi ikke brugt postevand til hverken bilvask eller havevanding. Tagrenderne er også blevet fritlagt på denne langside.

FØR:

Østsiden af huset havde lidt samme problem som forhaven. Den var blevet alt for tilgroet til vores smag. Man kunne knap nok gå igennem her i december 2005.

EFTER:

Alle større træer er fældet her hen over sommeren 2006. Bambus'en er blevet gravet op og der er klar til at vi gerne vil have en sti af sten rundt om huset. Bemærk at billedet er taget den modsatte vej af ovenstående.

LANGT EFTER:

Også her på østsiden har vi lagt flis for at være fri for en daglig kamp med ukrudt. Der er blevet beskåret kraftigt af de træer der var før - for at undgå at de gror hen over børneværelsernes vinduer.