Vores nye køkken vs. det gamle
FØR EFTER
Fra stuen ind mod køkkenet. Her var en alm. dør, så "bredden" af billedet er begrænset. Døren er nu bredere og samtidig flyttet ca. 40 cm mod venstre. Det giver plads til at man kan stå ved kogesektionen uden at dem der går ind i køkkenet skal skubbe til en.

Topskabene i det gamle køkken var måske nok gode (fordi man kunne komme ind i dem fra både den ene og den anden side), men de tog alt lyset i køkkenet. Topskabene er nu erstattet af halvhøje vitrineskabe. Det giver lidt mere skabsplads og *meget* mere lys. "Baren" kan også bruges når man har gæster som gerne vil stå og snakke med under madlavningen.

Spisepladsen var et stort område i det gamle køkken. Der var rigelig plads til os alle fire. Grundet vitrineskabene har vi nu mistet en smule spiseplads. Vi har derfor fundet et stuebord med nogle skønhedsfejl som vi så har taget bordpladen fra. Det er så hæftet ved væggen og har kun et stort bordben sådan ca. midt for den højre plads.

Topskabene set fra den anden side. Man kan tydeligt se her at køkkenet nu er meget mere åbent og lyst.

Her i det gamle køkken var der faktisk to skabe ved siden af køleskabet. Vi kunne dog bedre bruge disse ude i bryggerset, så de blev hurtigt flyttet. Da vi vidste at vi skulle have nyt køkken efterlod vi den bare væg som den var. Døråbningen er blevet større og den anden køkkendør (fra stuen) er blevet blændet af. Det gav plads til et dobbeltskab ved siden af køleskabet.