Victorias værelse får en makeover
 
 
Først lige et par billeder af hvordan det så ud før vi startede. Her ser vi Victorias værelse i en sjælden stand ... fuldstændig ryddet op :-)
#########
#########
 
Ud med alle møblerne og så malede Linda nogle flotte tegninger, mønstre og små slogans. Først havde vi dog lige malet både vægge og vindue i alm. hvid.
Da al maling var tør lagde jeg nyt gulvtæppe på - 100% uld. Lidt dyrere end jeg havde regnet med - vi måtte af med 2.300 kr. for de ca. 12 m2.
#########
 
Linda havde købt en flot hvid jernseng på loppemarked. Dens skruer var dog totalt skruet over - flere gange, så den måtte lige fikses med nogle gevindstænger og større møtrikker. Madrassen var helt ny, men også fra samme loppemarked. Samlet gav Linda ca. 500 kr. for sengen som den står her.
De to lilla skabe er også fra loppemarkedet. De kostede vistnok 250 kr. samlet. Et nyt rullegardin skulle der også til. Det står foreløbig op af sengen.
#########
 
Så er vi ved at være der. Der er kommet en del flere nye flotte ting ind som passer mere til en ung pige. Der er kun en enkelt (ud af ca. 50) bamse som har fået lov til at forblive i ungdomsværelset.
#########
 
I den anden ende af værelset har Linda lavet et lille "snakke-hjørne" hvor Victoria og veninderne kan sidde og udveksle hemmeligheder.
#########